בית במושב

בבית הזה גרים זוג הורים בפרק ב', עם ארבעה ילדים, אשר הפכו למשפחה אחת גדולה ושמחה. שני ילדים הגרים באופן קבוע בבית ושני ילדים המגיעים אל הבית פעמיים בשבוע ובסופ"ש.
על מנת לאפשר מקום לכולם, היה צורך להרחיב את היחידה מ-2 חדרים במקור ל- 5 חדרים ולתכנן מחדש את חללי הבית.
הדגש היה על רצון של בני המשפחה להרגיש כי הם גרים בצימר, ועצם מגוריהם במושב הקלה על נראות הבית מבחוץ.
התקציב היה מצומצם ולכן הושקעה מחשבה בפריטים משדרגים מבלי לגרוע מאיכות החומרים וכן בשדרוג  ומיחזור ריהוט קודם, מה שחסך בעלויות.
לדוגמא, הורכב מטבח פורמייקה לבן פשוט יחסית, אך הקרמיקה שנבחרה והקיר שנצבע בצבע שחור הם אלה שהפכן את המטבח לחלק המרכזי, המיוחד והיפה של הבית.
לחדר ההורים נכנסה מיטתם הקודמת והפשוטה, אך ראש המיטה שהוכן במיוחד עבורם משדרג אותה. 
דלפק שהיה בשימוש קודם לכן לארוחות הערב הוסב למזנון בסלון באמצעות חיתוכו ובשילוב של גלגלים מאסיביים .
שתי שידות לילה חוברו יחדיו, נצבעו וזכו בידיות חדשות. כעת הן ניצבות בסלון.
לבקשת הדיירים נוסף חיפוי חיצוני לבית  מעץ מרועף  מה שגרם לו להיקרא רשמית- צימר.
בחרנו בחומרים "חמים" כמו פרקט, ריהוט מעץ ותאורת אוירה כדי לתת תחושה ביתית וחמימה.
מכיוון שהבית קטן, כל הקירות בחלל הציבורי נצבעו בגוון בהיר, פרט למטבח שנצבע בשחור כאמור כדי לתת "חיזוק" צבעוני לחלל.

לקביעת פגישה ומידע נוסף חייגו עכשיו או מלאו את הטופס

שם מלא
טלפון
דוא"ל
פרטים נוספים
Copyright © כל הזכויות שמורות לחגית שטילר
עיצוב פנים ומטבחים